0675095522Rezervoni

Përzierje me shijen e frutave – 100% Arabike

Një aromë sublime dhe e vazhdueshme e frutave të freskëta të një natyre çokollate. Një produkt i plotë dhe i balancuar në shumë aspekte të tij. I trashë, një konsistencë e butë dhe aromatike. Sekreti i saj është ekuilibri midis ndjenjave të ndryshme dhe në dukje të kundërta.
Disa nga shijet Arabike që përdoren në përzierjen frutave janë:

Borburi i verdhë brazilian:

Ekziston një aromë e pamohueshme e jasemines me lule, një prani e madhe e aromës së frutave dhe erëzave si dhe shijen e kumbullës dhe frutave të pasionit.

Shije etiopiane e Sidamo:

Me shije frute e kajsi dhe erëza. Struktura dhe kompaktësia e shkëlqyeshme. Ndjeshmëri e vazhdueshme.

Shije etiopiane e Harrar:

Një shije e pagabueshme e cila ka tendencë të quhet "e lëmuar". Filxhani i plotë dhe i lëngshëm. Një aromë e butë me një aluzion të egër. Nuk është mbizotëruese, por me shijen e mirë të kafesë.

Nikaragua SHG

Një aromë delikate, e ëmbël dhe me shije frute.

Meksikane:

Një ndikim te lartë aromatik të frutave dhe lajthive, jo shumë të errët, trup të mirë, amëz të harmonishëm dhe të vazhdueshëm, me një shije të rrumbullakët por jo të madhe.

Santo Domingo AAA:

Aromë e shkëlqyeshme me aromë frutore, me aromë të frutave agrume, karamel dhe jasemini. Një aromë e shënuar dhe e pasur, por e balancuar.

Guatemala Santa Anita Arabica:

Flavor i fortë i karameles dhe me një shënim të çokollatës së qumështit. Kjo kafe është e frutave por në një mënyrë të këndshme, të ëmbël. Nektarina dhe nektari i kajsisë shprehet në të dy, aromë dhe gllënjkë.. Aciditeti është freskues dhe me theks të frutave malore. Fundi është me mjaltë dhe me një aromë të këndshme kakao.